Powered by GDrim
 • "Το budo δεν είναι το να ρίχνουμε τον αντίπαλο με τη δύναμή μας. Ούτε είναι ένα εργαλείο για να οδηγήσουμε τον κόσμο σε καταστροφή από τα όπλα. Το αληθινό budo είναι να δεχθούμε το πνεύμα του Σύμπαντος, να κρατήσουμε την ειρήνη στον κόσμο, να παράγουμε, να προστατεύουμε και να καλλιεργούμε σωστά, όλα τα πράγματα στη φύση" Μorihei Ueshiba
 • "Θεωρώ πιο γενναίο εκείνον που κυριαρχεί στα πάθη του από εκείνον που κυριαρχεί στους εχθρούς του. Η δυσκολότερη νίκη είναι εκείνη ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό" Αριστοτέλης
 • Keep One Point
 • Relax Completely
 • Keep Weight Underside
 • Extend Ki

Παγκρήτιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Παγκρήτιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών www.polemikes-tehnes.gr διοργανώνει Μεγάλη Επίδειξη Πολεμικών Τεχνών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2011, και ώρα 18:00,στο αθλητικό κέντρο Λίντο Ηρακλείου (περιοχή Παγκρήτιου Σταδίου)

 

 

Ο οδηγός δημιουργήθηκε με στόχο να προβάλει τις πολεμικές τέχνες και τις σχολές που τις αντιπροσωπεύουν στην Κρήτη και να αποτελέσει μία πύλη για τον υποψήφιο μαθητή πολεμικών τεχνών, βοηθώντας τον να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για να επιλέξει ορθά την πολεμική τέχνη που του ταιριάζει.


Ταυτόχρονα όμως, ο οδηγός εξυπηρετεί έναν βαθύτερο σκοπό. Στην ομάδα μας είναι κοινή πεποίθηση ότι οι πολεμικές τέχνες, όταν γίνονται με τον σωστό τρόπο, προάγουν την αρμονία στη ζωή μας. Αν δε, λάβουμε υπ' όψη τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος στη σύγχρονη εποχή, όπως το άγχος της καθημερινότητας και η ανασφάλεια για το αύριο, τότε μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε από άσκηση και γενικά άθληση, κατάλληλη και για το σώμα και για το πνεύμα· πρόκειται για το κλασσικό «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

 Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ασκούμενοι στις πολεμικές τέχνες, εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών, της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής και φυσικά νέοι και νέες από τον χώρο του αθλητισμού. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή σας και γενικά η συμβολή σας στο αθλητικό αυτό γεγονός το οποίο συμπληρώνει με ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας αποτελεί ταυτόχρονα και μια αξιόλογη κοινωνική προσφορά, κυρίως προς τα παιδιά και τους νέους μας.

 Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον ίδιο τον οδηγό στη διεύθυνση www.polemikes-tehnes.gr


Συμμετέχουν:

1. ΠΑΓΚΡΑΤΕΙΟ……………………………….…ΣΧΟΛΗ ΑΘ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ

2. ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ………………………………….ΣΧΟΛΗ ΑΘ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ

3. ΚΑΡΑΤΕ ΣΙΤΟ ΡΙΟΥ…………………………..ΣΧΟΛΗ Ν.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

4. ΝΙΝΖΟΥΤΣΟΥ………………………………....ΣΧΟΛΗ Κ.ΚΑΝΑΚΗ

5. ΑΪΚΙΝΤΟ……………………………………..…ΣΧΟΛΗ Φ.ΧΕΙΡΑΚΑΚΗ

6. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ (W.T.F.)……………………..…ΣΧΟΛΗ ΣΤ. ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΗ

7. ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ……………...ΣΧΟΛΗ ΑΝ. ΛΟΥΦΑΡΔΑΚΗ

8. ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ……………………………... ΜΙΧ. ΚΟΥΓΙΟΥΜΙΤΖΑΚΗΣ

9. ΦΙΛΙΠΙΝΟ ΚΟΜΠΑΤ ΣΥΣΤΕΜ ΚΑΛΙ ΕΛΛΑΣ...ΣΧΟΛΗ Μ. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ

10.ΚΑΠΟΕΪΡΑ…………………………………....ΣΧΟΛΗ Δ. ΓΚΑΙΝΑ


 1. Για πρώτη φορά στο Ηράκλειο παρουσίαση της πολεμικής τέχνης ΝΤΑΪΤΟ ΡΙΟΥ ΑΪΚΙ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ- ΣΧΟΛΗ Κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ

 Πρόγραμμα εκδήλωσης:

 1. Προσέλευση
 2. Έναρξη
 3. Χαιρετισμοί προσωπικοτήτων
 4. Παρουσίαση πολεμικών τεχνών (10-15 λ για κάθε μία).
 5. Βράβευση των κ.κ. Κ. Καραϊσκάκη και Κ. Βουλγαρίδη για τη συνολική προσφορά τους στο χώρο των πολεμικών τεχνών.
 6. Στην επίδειξη θα λάβει μέρος ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών κ. Κ. Καρυπίδης από την Αλεξανδρούπολη, κάτοχος 4 παγκοσμίων ρεκόρ Guinness, ο οποίος θα τιμηθεί για την πολύ σημαντική προσφορά του στο χώρο.

 click here to view the poster